Jeg genkender manglen på et nyt display 

Jeg genkender manglen på et nyt display 

Alle mennesker med en smartphone kender til problemet ved have en smadret skærm. Dette problem kan virkelig nemt ske i løbet af ens hverdag. Som alle ved så er iPhone virkelig følsomme, hvortil selv små hak kan forudsagde kæmp skade på skærmen og dermed gøre jeres smartphone total skadet. I kender måske til episoden hvor en ven har din telefon og  ved et uheld kommer til at smadre den. Den typiske skade på de moderne telefoner er påført deres skærme, efersom de er særdeles følsomme for stød. Det åbenlyse valg vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det store antal skader på de fleste slags iPhones på det internationale marked, har mange butikker besluttet sig for at desgne glas beskyttelse, så kunder kan tabe deres telefon uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt ny skærm. Ved brug af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at jeres telefon ikke bliver smadret hvis I skader den.  

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi kæmpe erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en ekstra indsats for at skulle levere den bedste skærmbeskyttelse til kunderne. Vi har gennem en svær udviklingsproces skabt SmartGlass, som minder om klassisk skærmbeskyttelse på mange indikatore. Ordinært beskyttelse til skærme er lavet af skrøbeligt materiale og kan derfor ved leethed gå i stykker ved mindre stød. Hvis man køber SmartGlass er I garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er lavet af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen fleksibilitet som derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan håndtere et utal af tab inden du vil se skader på din skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den specifikke mobil type 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde naturligvis beskytte hele skærmen, således I ikke er efterladt med blottet steder på jeres skærm. Her er SmartGlass designet til den enkelte mobiltype, så man kan prøve en ultimativ pasform mellem skærmbeskyttelsen og smartphonen. Dette sikrer dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres kammerat skærmbeskyttelsens verden.  

Hvis du skal investere i den ultimative beskyttelse af skærm er det vigtigt at tænke på installation, eftersom det skal være behageligt for dig at montere selve beskyttelsen på din iPhone, da I garateret har oplevet at der ved placering af skærmbeskyttelse måske kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis I investere i SmartGlass undgår I disse episoder, idet du modtager en monterings spartel, som hjælper jer med at udligne de berygtede pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer jer med at montere ens SmartGlass optimalt, så I slipper for at skærmbeskyttelsen ikke beskytter hele skærmen eller sidder skævt på iPhonen og dermed ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for dig at placere, hvorfor NORTAGG er utrolig stolte af dette værktøj til montering.