3 gode nytårsforsæt

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal have af nytårsfortsæt, når man går ind i et nyt år. Derfor kommer der her tre bud på gode nytårsfortsæt, så kan du altid lade dig inspirere!

 

Find dit mål

Det kan være en god idé at have et mål for hvert år, man træder ind i. Det kan være små mål som: Jeg vil gerne begynde at bruge tandtråd eller større mål som: Jeg vil løbe et maraton. Det vigtigste er, at du begynder at tænke over noget, du gerne har villet længe. Derefter kan du begyndte at planlægge efter, hvordan du så helt konkret kommer i mål med det. Hvis du f.eks. har planer om at løbe et maraton, må du også træne dig op til det. Man kan, hvad man vil, så længe man kæmper for det. Det kommer ikke af sig selv.

 

Lær at sige pyt

Hvis der er noget, vi måske har lært i 2020, så er det at slippe kontrollen over det, vi ikke har kontrol over. Det lyder mere simpelt, end det nogle gange er. Ikke desto mindre får du enormt meget ud af det, hvis du lærer det. Det handler om at kunne sige ”pyt” til de mindre ting i livet, vi alligevel ikke kan gøre noget ved. Det kommer til at være enormt rart, skulle du lære det.

 

Kom i form

I 2020 lagde vi os alle på sofaen og spiste junkfood. Det blev helt almindeligt og acceptabelt, men der var også mange, der var rigtig kede af de kilo, de tog på. Hvis du er en af dem, så kan det være, du skal starte din egen home gym. Du kan komme langt med en crosstrainer til hjemmet. Der er også mange der vil få glæde af en billig romaskine! Håber, du fik noget ud af artiklen og kan komme godt ind i det nye år med gode mål!